Onze jubilarissen in het zonnetje

Onze jubilarissen in het zonnetje


De EHBO-vereniging Meijel heeft onlangs vier jubilarissen gehuldigd. Dat gebeurde vanwege de coronamaatregelen op gepaste afstand.

Marjo van Diepen en Mark van Rooij werden vanwege hun 25-jarig lidmaatschap in het zonnetje gezet. Zo ook Nel van Heugten, zij is al 40 jaar lid. In het verleden hebben Nel en Mark beiden de opleiding tot Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers (LOTUS) gevolgd; met de inzet van deze expertise voor de EHBO-vereniging hebben zij zich zeer verdienstelijk gemaakt.

Jan van Montfort werd gehuldigd met het Bondskruis derde klasse. 38 jaar geleden behaalde Jan het diploma en volgde hij de eerste lessen in het Groene Kruis gebouw. Jan ging al snel over het beheer van de materialen. Het materialenwagentje wat in die jaren mee ging om EHBO-assistentie te verlenen bij evenementen was dan ook altijd goed gevuld. Jan heeft 23 jaar een bestuursfunctie bekleed. Vele taken heeft hij op zich genomen. Hij nam deel aan de pleisteractie, en bakte vele oliebollen bij zijn schutterij voor de EHBO-leden. Ook heeft hij jarenlang de Jeugd-EHBO op de basisschool Den Doelhof begeleid. Mede door zijn brede inzet heeft hij zich onmisbaar gemaakt voor de vereniging.

Nel van Heugten
Mark van Rooij
Marjo van Diepen
Jan van Montfort