Overlijden Rosalie Pijnenburg

Overlijden Rosalie Pijnenburg

 

We zijn diep geraakt door het droevige bericht dat ons lid en voorzitter Rosalie Pijnenburg op zaterdag 23 mei jl., na een kort
ziekbed, op veel te jonge leeftijd is overleden.

In het najaar van 2009 heeft Rosalie de EHBO-cursus gevolgd en in januari 2010 examen gedaan. Meteen vanaf het begin voelde
zij zich erg betrokken bij de EHBO-vereniging. Rosalie stond altijd klaar voor de EHBO-vereniging. Ze was altijd op de herhalingslessen en wanneer er iets gedaan moest worden stond Rosalie voorop. Ook met posten bij evenementen was ze geregeld te vinden.

Op de jaarvergadering van maandag 18 maart 2019 nam Rosalie het voorzitterschap aan. Ze was meteen vanaf het begin het gezicht van de EHBO-vereniging. Dit heeft ze tot aan de dag van vandaag met volle overtuiging gedaan. EHBO stond, kunnen we wel zeggen, hoog op haar lijstje.

De EHBO-vereniging heeft met het overlijden van Rosalie een gewaardeerd lid en voorzitter verloren. Wij zijn Rosalie dankbaar voor alles wat ze voor de EHBO-vereniging heeft gedaan. Wij zullen haar enthousiasme en aanwezigheid bij alle EHBO-activiteiten erg missen.

Namens bestuur en leden van EHBO-Meijel wensen wij familie en vrienden heel
veel sterkte toe om dit verlies te dragen.

Het bestuur

Laatste nieuws

Meer lezen ->