Overlijden Harrie Janssen

Bedroefd om het afscheid, maar ook dankbaar voor de goede herinnering, geven wij u kennis van het overlijden van ons lid Harrie Janssen. Op 14 januari jl. is Harrie overleden.

9 april 1976 heeft Harrie zijn EHBO diploma gehaald en Harrie is vanaf die dag niet meer bij de EHBO weg geweest. Harrie was altijd een actief lid en daardoor ook heel bekwaam in zijn handelen. Harrie keek altijd goed wat er gebeurd was met een ongeval en handelde daar dan na. Harrie bleef altijd rustig en creëerde rust om zich heen. Harrie ging ook met de tijd mee en vernieuwingen waren geen probleem. Hij probeerde zowel de jeugd als de nieuwelingen de kneepjes van het vak bij te brengen. Harrie kwam altijd trouw op de jaarvergadering. Wij vonden het ook altijd erg fijn als Harrie aanwezig was. De laatste jaren was er altijd iemand van het bestuur die Harrie thuis op ging halen met de jaarvergadering. Harrie zat altijd al te wachten tot de bel ging.

Dit jaar zou Harrie 45 jaar lid van de EHBO-vereniging zijn. In 2011 heeft Harrie de Barmhartige Samaritaan ontvangen als verdienste voor alle inzet voor de EHBO-vereniging.

De EHBO-vereniging heeft met het overlijden van Harrie een gewaardeerd lid verloren. Wij zijn Harrie dankbaar voor alles wat hij voor de EHBO-vereniging heeft gedaan. Wij zullen zijn enthousiasme en aanwezigheid bij EHBO erg missen.

Namens bestuur en leden van EHBO-Meijel wensen wij familie en vrienden heel
veel sterkte toe om dit verlies te dragen.

Het bestuur

 

Laatste nieuws

Meer lezen ->